victortrt написа:Няма нов велосипед, който да отговаря на всичките ти изисквания. Виж някой велосипед на старо в продавалника. Най-надежден ще бъде сингълспийд с контра и предна спирачка.
ba4 dido написа:1. удобно
2. движи леко
3. малко тегло
4. да може да носи 90 кг
5. надеждни части, добри и надеждни спирачки
ba4 dido написа:victortrt написа:Няма нов велосипед, който да отговаря на всичките ти изисквания. Виж някой велосипед на старо в продавалника. Най-надежден ще бъде сингълспийд с контра и предна спирачка.
Аз за тия пари ако не мога да намеря колело за "шматкане", по-добре да се откажа. Ще модифицирам питането и ще го разделя на 2 въпроса:
- кое е най-доброто за тия 350+? Имате ли мнение за драг хакер или zx1 примерно. Или друг производител.
- дайте предложение което отговаря на горните изисквания от първия ми пост, да речем че няма ограничение в бюджета, но се стремя да е минимален.
Ще напомня че търся велосипед за разходка в градски условия, не държа да е с амортисьори или някакви екстри, просто да е по-лек (ще е супер ако е около 12-13кг, но с това съм готов на компромис. Все пак да не е над 14 кг.). Определено искам да е удобен, да може да ме носи (90 кг) и да не ми създава ядове.
Благодаря.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта