Не съм сигурен, че мога да ти дам достатъчно компетентен съвет, но се надявам да ти помогна, тъй като и аз много четох и беше голяма дилема, преди да взема решение.
Търсех си начален клас твърдаче, което да използвам предимно за градско каране и парк/лек оф-роуд.
Поставих си финансов лимит от 600 лв. по следните причини:
- нямам непосредствено намерение (и достатъчно свободно време) да карам при тежки оф-роуд условия, поради което не бих могъл да извлека максимума от по-скъпо колело и купуването на такова щеше да е излишна глезотия;
- много изчетох по форума (а й приятели са споделяли не веднъж), че масово се крадат колела и реших, че ако един ден не внимавам или имам лошия късмет да ми го гепят, до 600 лева бих ги прежалил, но не и повече.
Отначало тръгнах от Vivelo Space 05 (много се запалих покрай игрите им по време на големите обиколки) и освен това изключително ми допадаха на външен вид, но имаше прекалено малко отзиви за тях и реших да не рискувам (а и за 595 лв. като че ли са много за това, което предлагат).
Четох доста и за другите български марки, при което се спрях на Sprint Apolon и на няколко модела на Крос. Наточил се бях и на Ferrini-то, но R2 с V-спирачки, на цената на аполона.
В деня, когато си взех байка, бях почти 100% сигурен, че ще си взема някой от Кросовете (бях се спрял точно на Gravito и Grip 921, също и на Parallax 2vb, в случай, че са останали бройки от миналогодишния модел на цена около 500 лева).
Първо минах през Макском (магазинът е на 5 минути от нас), хората бяха достатъчно любезни. Казах им какво си търся, не се опитаха да ме агитират излишно, просто споделиха кратко и ясно, че от двете колела (Apolon и Ferrini R2), по-добре да взема аполона (има по-добри курбели, предавки, спирачки, ако не се лъжа).
Освен това по-старият модел (старата самка, същите части) се продава за 500 лв. (вместо 555) и доста ми допадна в зеления си вариант.
Имаше и един черен Togano (аполон за износ) - с новата рамка на промоция за 500 лв.
Отидохме след това в Кроса в младост. Тотално ме отвратиха там с поведението си. Страхотни мързели, никаква отзивчивост, едносрични отговори. Иначе имаше от стария Паралакс намален, но ми казаха, че задната му главина е на резба, което съм чел, че създава доста проблеми.
Гравитото въобще го нямаха и не можах да го видя. За неговите главини нищо не мога да ти кажа - не съм питал.
Grip 921 ми беше представен като "най-евтината 29-ка на пазара", което по-скоро ме разубеди, отколкото да ме грабне, а и по-това време явно вътрешно бях взел решението в полза на аполона. В крайна сметка се върнах и си взех него.
Трябва да отбележа, че сериозни фактори, които повлияха на решението ми бяха:
- обслужването в магазина на Крос - лично мен ме отблъснаха като клиент;
- сервиза на Крос - намира се в кв. Суха река, което ми е много далеч, в случай, че ми се наложи;
- сервиза на Спринт - директно в Борово, което за мен е много удобно - почти до нас е.
Като се върнах в Спринт, попитах дали имат 21-рамка от зеления вариант (предпочетох го пред червения).
Имаха само рамката и ми го сглобиха на място.
За 2 седмици минах с него скромните 100 км (уикендите) без никакви забележки - асфалт, павета, дупки, пътеки-Борисова. Единствено трябва да мина за планираната лека центровка на предавките, защото са още нови.
Изненадващо, седалката също ми пасна.
Дразнят ме ръкохватките - доста се хлъзгат, но и аз карам без ръкавици.
Така че, според мен най-добре - отиди и виж на място; пробвай дали ти е удобно, харесва ли ти; прецени си дали сервизът ти е удобен (за колело от този клас, вероятно ще имам какво да се пипне на някакъв етап).
Ако в Крос се бяха отнесли по-адекватно, може би щях да взема грип-а, но кой знае...
В крайна сметка завърших под бюджета и за момента съм много доволен. Байкът направо лети, много радва
Аз изписах цял ферман май, като за първи коментар...
От мен успех!