Моля за съвет

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Моля за съвет

Мнениеот angushev » Пон Апр 16, 2012 8:03 am

Привет от един новобранец във форума.Имам молба за съвет за избор на колело.Като тийнейджър бях много запален и не слизах от колелото си което естествено беше Балкан - Ловеч.Сега след като купихме първото колело на сина ми се замислям и за мен.Дайте ми съвети към какво да се насоча че повече от 10 години не сам разглеждал какво се предлага.Ще се използва предимно за разходки почти винаги в градски условия (София) и може би за придвижване до работата ако продалжат да повишават цената на горивата.Порових се из форума но не можах да намеря нещо сходно на мойта ситуация.Висок съм 193 см и тежа около 90 кг , дотук съм си харесал DRAG Maraton.Бюджета ми е 300 - 400 лева.
angushev

Рейтинг: 1200

Re: Моля за съвет

Мнениеот vanko_123 » Пон Апр 16, 2012 10:00 am

http://screambikes.eu/bg/velosipedi-pla ... -2011.html
Това е колелото което е за този бюджет според мен.Чувал съм,че е доста здраво. :idea:
Аватар
vanko_123

Рейтинг: 1105

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти