В търсене на препоръки

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

В търсене на препоръки

Мнениеот LegendaryPanda » Нед Апр 22, 2012 3:58 pm

Добър ден,

От известно време ми се върти в главата да си взема колело, но от около 5 години не съм карал и не съм много запознат с пазара в момента. Преди карах някакъв drag, който издържа доста време на силен тормоз, но сега си търся нещо за по лек начин на експлоатация. Поради факта, че искам да взема колело не само на мен, но и на приятелката ми бюджета е силно ограничен. Разполагам с около 500лева за 2-те колела и ми е ясно, че за тези пари немога да очаквам нещо уникално. По скоро искам да взема нещо с базична конфигигурация и след някои друг месец да го upgrade-на, което ще рече, че съм се спрял на „твърдак“.

Двете колела ще се ползват за градско каране, т.е. каране в парка, велоалеи и като цяло по асфалт. След като upgrade-на колелото преназначено за мен ще го карам и по Витоша, но само по пътеките. Идеите, които имам са няколко и съм ги подредил по нарастване на цената:

Sprint Leopard (230лева)
Drag Hacker (240лева)
Cross Sprinter (260лева)
Drag ZX-1 (319лева)

Какво бихте ме посъветвали?

Поздрави,
LegendaryPanda
LegendaryPanda

Рейтинг: 1200

Re: В търсене на препоръки

Мнениеот GReddy89 » Нед Апр 22, 2012 5:05 pm

ZX-1 за теб, Drag Hacker Lady за нея :agree: