избор на велосипед

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

избор на велосипед

Мнениеот bina » Съб Апр 28, 2012 8:57 pm

:bunny: здравейте!
моля за съвет за избор на градски дамски велосипед. аз съм с ръст 160, 55+... кг, мисля да го използвам предимно в градски условия, средно около 20 км на ден. нямам никаква идея какво точно търся, засега съм се насочила към cross, но не е задължително. ако съществува опция за комбиниране на градско каране + trekkiing /eвентуално черни и третокласни пътища в местност с леко пресечен терен (например нещо като странджа, нямам пред вид екстремно каране), нямам нищо против, но принципно не е задължително. вероятно звуча смешно, но затова искам съвет. бих искала инфо за един нисък клас и един по-висок, не бих искала да плащам по-висока цена поради няколко причини, основната от които е, че няма гаранция дали след по-малко от месец колелото все още ще бъде мое притежание...
благодаря ви!
bina

Рейтинг: 1200

Re: избор на велосипед

Мнениеот Jaboka » Съб Май 05, 2012 8:38 am

Каква сума смяташ да заделиш?
Може да помислиш и за нещо втора ръка , но от прекупвачите че тук из форума дори ниския клас велосипеди често са със сменяни части и цената скача.
Пък и някои некоректни потребители продават модели от преди 6-7 години на цена като за от тази или от миналата година.
...хванало го е бавното.
Аватар
Jaboka

Рейтинг: 1345

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти