Капли за дамско колело SPRINT VANESSA

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Капли за дамско колело SPRINT VANESSA

Мнениеот Ogito » Съб Юни 16, 2012 11:37 pm

Здравейте.Приятелката ми има SPRINT VANESSA. Искам да сменя каплите с нещо по-свястно от заводските(едностенни алуминиеви MAXX),защото те се кривят през ден(буквално). :banghead:
Препоръчайте ми нещо по-читаво(да са двустенни по възможност) в рамките на 20-25 лв за брой. Колелото се кара само в града(с гуми 1.95),не и трябва за "пресечени терени",но очевидно заводските му капли не издържат и на това.Знам,че някой ще кажат,че за такова колело не си струва,но засега няма възможност за друго и ще се "тунингова" :D наличното. И,още нещо.Ще пастнат ли новите капли на старите V-brake-ове на колелото?(Не знам,дали не казах някоя глупост :dontknow: ) Очаквам вашите отговори и предварително Ви благодаря.
Поздрави. :)
Ogito

Рейтинг: 1180

Re: Капли за дамско колело SPRINT VANESSA

Мнениеот Ozzie » Нед Юни 17, 2012 9:33 am

http://screambikes.eu/bg/kapli-mtb/4349 ... xe-26.html
http://screambikes.eu/bg/kapli-mtb/4350 ... xe-26.html

Леко надвишават бюджета, но ще ти свършат чудесна работа. Аз съм малко над 80 кг. и карам с такива на "твърдия" велосипед с гуми 1,5", като задната е напомпана на 5-5,2 кг./кв.см. За почти 600 км., нямам забележи относно здравина и кривене.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Re: Капли за дамско колело SPRINT VANESSA

Мнениеот Ogito » Нед Юни 17, 2012 10:22 am

Точно в тях се загледах вчера,докато пусках темата,но не можах да намеря отзиви. :)
Благодаря ти за инфото. :beer:
Ogito

Рейтинг: 1180

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти