Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Хора моля помогнете ми с избора си на байк от 300 до 350 лв.... Да е хубав и здрав много ясно, че ще направя някои промени, но моля Ви помощ.... Значи обичам да карам байк дори обожавам да карам байк и един ден се зарибих да карам на задна... Потроших колелото на баща ми и мойто старото дето ми е от 5-6 години.... И ето, че дойде момента да си купя ново колело най-накрая и за това искам да се посъветвам първо с вас.... ))
Ново дори и да надвишава малко парите няма нищо... Ся съм се зарибил по Leader Ronin и питам дали става така градско планинско (не че ще ходя да се спускам но питам) поне да мога да карам на задна
Явно обичаш да унищожаваш.Или си вземи нещо до 100лв да го блъскаш временно или дай 700+лв за да те е яд като го счупиш и да се научиш да пазиш и да караш нормално.А тази тема явно масово не се чете,жалко!