[Колелото ще се кара главно по черно(хъмчета , планински пътеки)]
Висок съм - 181
Тежа - 70-75
zzz написа:Здравейте! От доста време искам да си купя МТБ байк и за сега съм събрал 550. Първо се бях насочил към спринт аполона,но частите са му по-обикновени и за това се отказах. (смисъл искам нещо по-сигурно ,здраво и издръжливо) И сега не мога да реша какво колело да си взема,повечето хора ме насочват към рам HT 1,но като се замисля,че трябва още 300 лв. и ...
Моля да ме насочите,съветвате и помогнете. Дайте и предложения за колела ,и дали според вас да си събера парите за рама.
[Колелото ще се кара главно по черно(хъмчета , планински пътеки)]
Висок съм - 181
Тежа - 70-75
zzz написа:Ами аз се бях насочил главно към "RAM , SCOTT , DRAG",но и твоето предложение е добро ще се поразровя още. Ако на някой му се занимава да дава линкове.
kobso1245 написа:zzz написа:Ами аз се бях насочил главно към "RAM , SCOTT , DRAG",но и твоето предложение е добро ще се поразровя още. Ако на някой му се занимава да дава линкове.
Scott бих го отписал веднага(под 1к са с най-слаба окомплектовка).
За Драг-ЗХ4 може би, също така ЗХ5(ако пуснат някаква масивна промоция).
Крос-ГРХ8.
Това мога да дам като модели за около 800лв. Все пак разгледай темите, има много писано във форума(в последните месеци се изписа адски много информация).
penmark написа:Събери още малко пари
http://www.sportdelivery.com/bg/product ... Black-Blue
angel666 написа:Cross в никакъв случай няма да си взема за мен тези колела не струват (естествено само мое мнение) Кажете ми нещо за Drag Zx 4 PRO 2013 интересуваме с какво РАМ HT 1 е по-добър от него и дали си заслужава.
zzz написа:angel666 написа:Cross в никакъв случай няма да си взема за мен тези колела не струват (естествено само мое мнение) Кажете ми нещо за Drag Zx 4 PRO 2013 интересуваме с какво РАМ HT 1 е по-добър от него и дали си заслужава.
А защо не погледнеш Drag ZX4 TE, който е с 10лв по-скъп от PRO
milendragomirov написа:Нищо лично за който и да е но почти всички във форума са тъпаци.
1.Той иска МТВ ако го напишете в гугъл ще излязат колелета със заден амортисьор така че не му предлагайте разни таралястници без втори амортисьор.
2.Ако прочетете някой тема за МТВ ще видите че повечето са за дискови спирачки ако той го напише това е тъпо решение защото "дисковите ще са евтини да си купи такива по 400 лв"
3.И по всичко това разбирам че повечето в този форум са служители в някакъв магазин на който са му останали велосипеди само с твърда рамка знам го защото наскоро си купих МТВ от завод защото посетих 4 магазина и в нито един от тях нямаше колело с амортисьарна рамка а само тъпи твърдаци които никой не ги купува
zzz написа:"Angel666"Благодаря,че ми намери модела,а дали скоро ще заредят някоя 18-ка в близките 2-3 седмици ?
milendragomirov написа:Нищо лично за който и да е но почти всички във форума са тъпаци.
1.Той иска МТВ ако го напишете в гугъл ще излязат колелета със заден амортисьор така че не му предлагайте разни таралястници без втори амортисьор.
2.Ако прочетете някой тема за МТВ ще видите че повечето са за дискови спирачки ако той го напише това е тъпо решение защото "дисковите ще са евтини да си купи такива по 400 лв"
3.И по всичко това разбирам че повечето в този форум са служители в някакъв магазин на който са му останали велосипеди само с твърда рамка знам го защото наскоро си купих МТВ от завод защото посетих 4 магазина и в нито един от тях нямаше колело с амортисьарна рамка а само тъпи твърдаци които никой не ги купува
zzz написа:Cross в никакъв случай няма да си взема за мен тези колела не струват (естествено само мое мнение) Кажете ми нещо за Drag Zx 4 PRO 2013 интересуваме с какво РАМ HT 1 е по-добър от него и дали си заслужава.
angel666 написа:zzz написа:Cross в никакъв случай няма да си взема за мен тези колела не струват (естествено само мое мнение) Кажете ми нещо за Drag Zx 4 PRO 2013 интересуваме с какво РАМ HT 1 е по-добър от него и дали си заслужава.
zzz написа:angel666 написа:zzz написа:Cross в никакъв случай няма да си взема за мен тези колела не струват (естествено само мое мнение) Кажете ми нещо за Drag Zx 4 PRO 2013 интересуваме с какво РАМ HT 1 е по-добър от него и дали си заслужава.
И мерси за минуса
zzz написа:ахам с хидравлики е от 2013 аз съм гледал от 2011 модел , но все пак кажете дали ще е добре, дали си заслужава и дали отказват
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта