Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Дайте мнение за тази Merida. Заслужава ли си парите? Надявам се да не се възприеме като реклама линкът, но просто нямаше как да посоча точния модел, тъй като не ми е ясен. А иначе въпросният магазин е близо до нас. Ходих скоро, раздвижих го - добре изглежда, като изключим ръждата която е тръгнала по кормилните болтове (вижда се на снимката).
С уточнението, че рамката е за човек с ръст поне 190 см., като цяло бива. Освен това си длъжен да се пазариш. Прекалено много стана ФФноса от къде ли не, пък едва ли продават само с 20-30 лв. печалба "вносителите".
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Ами аз съм 183см, но като го пробвах ми се стори добре. Моето старото е с рамка 49см (разстоянието от средното движение до края на седалковата тръба и ми идва с няколко идеи по-малко, въпреки че си взех и по-високо колче. Та, това мисля че като размер ще ми е добре.