от Vorac » Пон Май 26, 2014 3:34 pm
Така, имал съм Ferrini R3, а сестра ми има Drag ZX3, но в момента е в чужбина и й го карам от около месец, та има какво да споделя.
Феринито след една-две обиколко на Витоша се сцепи на една заварка при челото. Дали това е прекалено грубо каране на колелото - всеки да си преценява. От дрга страна го купих, защото компонентите му са добри за парите си.
ZX3-то пък в момента се опитвам да го потроша по бордюрите и по същата тази обиколка. Ама ме е страх да скачам високо и не се дава рамката. Даже ако си сглобявам колело бих си я купил рамката - 130лв.
От друга страна .... ебаси компонентите. Ходех си из къщи случайно с един магнит и като минавам колелото - магните се лепна за кормилото. А! Имах едно от Илиенци, 17лв, свалих това от драга - към три пъти по-тежко беше он нормално оевтино алуминиево кормило. Кормилото представлява една водопроводна тръба, леко огъната и боядисана в черно. Лапа ми се мотаеше една Specialized - и нея смених, но тук вече не е изненадващо, че разлиата пак беше към 3 пъти (на ръка теглено; мапата на драга беше не-фероганитна но пак 3 пъти по-тежка).
Сега вилката. ТАзи 2050 на Сънтр се разлуфти за една седмица. Абсолютно буквално, освен това разлуфти == като спреш и се чува ДАНГ! С едни тънки стеншъни. А колко тежеше! Сложих един XCТ втора ръка - може би 50% по-лек. Та след тия промени мисля колелото олекна с около кило и сега центъра на тежестта му е назад. Ако се сложи едно деоре за курбели и средно сигурно още поне половин килограм ще замине, че и повече.
От друга страна уилсета е здрав. Не ми е ясно защо магнита лови спиците (уж всички спици са стомана, с 18% хром и 8% никел), но на друго колео магнит да лепне за спиците не съм виждал. Каплите - понеже съм бездарен, често пъти си удрям задната капла в ръба на бордюр/липсваща шахта. Змийски зъби стават, изкривени капли - не. 32 спици са, ако не греша.
Скоростите са Altus, но работят идеално. Мислех, че ще съм недоволен, но вече изядоха своята порция кал, пясък, вода, камъни, падания, каране със суха верига - ноито веригта се е разтеглила (мерих я), нито дерайльорите отказват да превключвяат.
Седем скорости отзад. Малко кофти. Бих предпочел 8, защото са повече, а веригата е същите пари. Вече от 9 стават скъпи веригите и касетите.
И така. Бих те посъветвал да вземеш Феринито и докато го счупиш ще имаш достатъчно пари и опит за по-яко колело.