Разбрали сте ме погрешно аз няма да го сглобявам сам, просто исках да ви попитам какви части трябва да взема за предната част на колелото и мнение за частите които съм избрал (това ще ми бъде първото такова колело тоест по-различно от тези които имах досега от които най-скъпото беше 300лв и като направих няколко скока покарах през малко кал и всичко почна да тракаcyclopz написа:Това не е точно отговор, но може да ти помогне много за начало- влез в youtube и гледай филмчета, има за сглобяване, ремонтиране и профилактика на почти всяко съществуващо нещо по колелото. Най-добре да търсиш в английски или руски резултати, ако не знаеш имената на чарковете на английски, влез в някой английски сайт за вело-компоненти и ще се ориентираш.
По-разумно би било да последваш съвета на dhracer80, но ако искаш да се учиш, ще ти трябва доста голямо количество инструменти, и особено внимание обърни на силите за натягане на компонентите, без динамометричен ключ рискуваш да скъсаш нещо или да ти се развие посред каране.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта