Та...трябва ми нещо здраво и нещо,в което да съм сигорен

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
defender231 написа:ок... значи остава клаймбъра
Crack написа:ти прециняваш аз бих дал съвет за ХТ1 защото съм го виждал как се аграри на макс и на Сопот ходи и голяма вилка носи с 10-15 мм повече няма никви проблеми новите им чела са по масивни.
Gigo_97 написа:Хмм да клаймбъра е доста по добър може до го ползваш за фрийраид и леки патеки.
jd написа:Пич, не се излагай и не бъркай ht1 с ht2 (което е с малко по-масивно чело).
defender231 написа:ок...но нищо не ми казвате за скота(сигорно още в магазина ще сменя вилката)
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта