Аз също гледах и Аполон, и R1. Това, което наклони в края на краищата везните към R3 беше - заключващ се амортисьор на предната вилка, по-висок клас спирачки, дерайльори, курбели (не са върховия на Shimano, но за среден клас бива), индексирани скорости с лостчета за превключване.
Днес направих един доста сериозен тест - Хисаря - хижа Фенера, 25 км, горски път, но на много места доста сериозен. Радвам се, че прежалих малко повече пари, защото:
- заключващия се преден амортисьор е бих казал задължителен - на изкачване като пренесеш тежестта на кормилото, последното, което ти трябва е то да потъва

- превключвателите за скорости - някъде бех чел, че не се ползват повече от 3-4 скорости и другото е глезотия. Практиката показа, че това не е така - ако искаш да въртиш равномерно по пресечен терен, с различни наклони, според мен е важно да имаш избор от бързо и лесно превключващи се скорости, които застават на мястото си, без да има нужда от нагаждане (т. е. индексирани, а с лостчета по-лесно се превключва)

- за спирачки и т. н. да не говорим - на първо място са по важност - издържаха теста добре.
Вече беше отбелязан един недостатък от колега по-нагоре - педалите не са кой знае какво, но са леки и засега ще карам с тях. Друг проблем се оказа веригата - още като го купих, нещо не ми хвана окото, особено фактът, че не беше смазана. Но се оказа и доста "скромна" - успях да я скъсам още при първото каране. Добре че случката стана на последната трета от пътя надолу, та и без верига се дотътрих до Старосел, откъдето ме прибраха с кола. По гумите не успях да открия име на производител, демек май са "куче марка", но засега се държат.