Кажете какво мислите :)

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Кажете какво мислите :)

Мнениеот niki_800 » Сря Юни 17, 2009 9:31 pm

Здравейте ! искам да попитам няколко въпросчета :)
Тъй като си взех колело CROSS parallax който малко хора са чували или виждали искам да ви питам дали :wavey: става за леки спускания или XC .Искам да добава че колелото е от високия клас на марката CROSS .
Вилката ми е Zoom EGO 80 mm . :look:
И ако не става за спускане или XC каква рамка може да си взема за около 200 лв.
Като имате впредвид че съм около 45 килограма.
Ако не сте виждали такъв вижте в интернет и като специалисти споделете мнението с мен. :dontknow: :idea:

Ако имА грешки се извинявам .. :peace: :nuts:
Последна промяна niki_800 на Сря Юни 17, 2009 10:24 pm, променена общо 3 пъти
Demo Freeride Team ...[Стефанов]...
Хайде малко по-бързо пич, пусни ги тия спирачки!!!
Изображение
Аватар
niki_800

Рейтинг: 1163

Re: Кажете какво мислите :)

Мнениеот Bolverk » Чет Юни 18, 2009 12:22 pm

Ето че бърият и точният преди мен се изцепи (абе тея дни не съм в настроение да ви издържам нещо)

1. Колелото и във моментният си вид ще понесе начинът на каране, който описваш.
2, Рамката на колелото е добра ако имаш някакви проблеми с нея я сменяй (я размера не ти е подходящ или не ти е удобна геометрията) обаче ако ти е удобна возията (така дума както знаем всъщност не съществува) няма никакъв смисъл да я сменяш.
3. Пред теб за по-сериозно каране седят доста по-различни проблеми. Единият е с вилката. Тя доста за кратко ще има добра функционалност след, което да кажем че ще е неудобна. Другото е спирането. Като гледам колелото имаш избор - истинска дискова спирачка отпред или V-brake. Всичко друго си е наред и няма каквото толкова да го буташ (това се нисък клас колело все пак).

Поздрави.
Времето убива !
Надеждата умира последна - заедно с теб !
Аватар
Bolverk

Рейтинг: 2000

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти