Дайте съвет за покупка на велосипед

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Дайте съвет за покупка на велосипед

Мнениеот us3r7 » Сря Юни 24, 2009 8:06 am

Привет на всички,
имам намерение да си купя ново колело и мислех да взема Raleigh Nomad, но се посъветвах с едно момче което има такова и той ме убеди че по-добър избор е велосипед с твърда рамка и ми препоръча Sprint Apolon. Велосипед карам най-много в града но и често се пускам по стръмни терени. Искам да ви попитам добър избор ли е Sprint-а и най-вече дали е качествен велосипед, защото това търся. Давайте предложения и за други велосипеди :magnify:
us3r7

Рейтинг: 1185

Re: Дайте съвет за покупка на велосипед

Мнениеот hitar_potter » Чет Юни 25, 2009 8:49 pm

Егати, не се ли стърпя да изчакаш 20 минути? Аполонът е много добър за цената си.
Изображение
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Re: Дайте съвет за покупка на велосипед

Мнениеот Admin » Пет Юни 26, 2009 7:00 pm

И освен, че е много добър, за него е писано десетки пъти. Отваряй търсачката и почвай да четеш! ;)
А може и просто да прочетеш първите 1-2 страници с теми от този раздел и ще научиш всичко, което ти трябва при избора на такъв велосипед. Нещата се повтарят непрекъснато.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти