ПОМОЩ ??!! Emergency Need Help ;P

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

ПОМОЩ ??!! Emergency Need Help ;P

Мнениеот Mi7aKa » Пон Юли 13, 2009 9:26 pm

Здравейте, съжалявам ако съм ви постреснал със спокойното заглавие на темичката, обаче имам нужда от помощ :dontknow: :dontknow: :crazy: :roll2: . Този ден мира не ми дава едно чудо :eyebrow: :D , във форума гледах темата за "Интересни колела" viewtopic.php?f=31&t=21747 и се натъкнах на едно колело или подобие на такова - Erectusbike http://www.erectusbike.com . Т'ва "нещо" :^: много ме радва и бих ви помолил, ако има някой може да ми помогне с повече информация за цената на това чудо или познава някой който има моля да постне коментарче в темата ще съм му много благодарен. Благодаря, предварително! :wavey: ;) :8D: :nuts:

П.П Ето и малко снимки за повече инфо :P :hbang:

Изображение

Изображение
Аватар
Mi7aKa

Рейтинг: 1167

Re: ПОМОЩ ??!! Emergency Need Help ;P

Мнениеот did » Пон Юли 13, 2009 9:36 pm

Mi7aKa написа:ПОМОЩ ??!! Emergency Need Help http://www.erectus.com

Да. Явно имаш спешна нужда от помощ.

Мога да ти помогна в няколко направления. Първото е кратък курс на тема: "Как да си озаглавявам темите и в кой раздел да ги пущам".

Що не пробваш да попиташ за нещата, които те интересуват, на адреса, който сам си дал: http://www.erectusbike.com/en/contacts/ . Може даже да пробваш да отвориш електронния магазин на същия сайт, където може веднага да видиш цената в чешки крони, да си я сметнеш в левове... Става даже по-бързо от пущането на тема във форум.
Последна промяна did на Пон Юли 13, 2009 9:51 pm, променена общо 2 пъти
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Mi7aKa » Пон Юли 13, 2009 9:47 pm

Ами, за раздела в който писах темата доста се чудих, защото темата е малко не обичайна, а що се отнася до Google питах го доста пича, ама тоя път нищо не ми каза :nono: :evil: :xx(:
Аватар
Mi7aKa

Мнениеот did » Пон Юли 13, 2009 9:52 pm

Аз пък просто отворих сайта, който ти си дал и веднага видях, че този велосипед струва около 1350 лева. Добавяш доставка от Чехия и си готов.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Mi7aKa » Пон Юли 13, 2009 10:02 pm

Наистина днес когато гледах цените сметнах долу - горе с валутен калкулатор, колко ще ми излезе тая глезотия и малко се постреснах и не повярвах, но явно си е така :bawling: :bawling: :bawling: :banghead: :( :bawling: доста пари са за нещо такова, при условие, че байка който карам в момента е на цена от 700 лв. Се пак благодаря за помоща :) :) :) :wavey: :wavey:
Аватар
Mi7aKa

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти