Помогнете ново или на старо и какво?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Помогнете ново или на старо и какво?

Мнениеот altray » Пон Авг 03, 2009 1:21 pm

Здравейте, имам желание да си купя колело което да карам не само в града но и по малко по пресечена местност ( в близост има планина с много приятни патеки )
не става дума за скачане и хвъчене :)
Преди време карах едно пистово Пежо но от тогава гледам много са се променили нещата ( вообще не ви разбирам терминологията ).
Като гледам трябва да си го избера по размер ... тогава отпада ли идеята да си купя на старо нещо по добро за около 500 лева.
Ако ще помогне ръст:183 / торс:70 /крака до чатала:89 / раце до върха на пръстите 75 / килограми:65 ( лека ми е главата )
Дано не съм обаркал някоя мярка и да зглобите Франкенщайн.

Та да обобщя ново или на старо и какво ?
Много благодаря предварително
altray

Рейтинг: 1200

Re: Помогнете ново или на старо и какво?

Мнениеот veskoz » Пон Авг 03, 2009 2:08 pm

Вземи си нов велосипед. С гаранция. Ппепоръчвам ти ДРАГ Онтарио или РАМ НТ 1,2,3. За твоят ръст рамка размер L (19"). Drag-a е на промоция в момента ~480 лв. ;) Успех с избора :D :agree: Порови се малко и в другите теми като твоята има изписано с томове :agree:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Рейтинг: 2000

Re: Помогнете ново или на старо и какво?

Мнениеот altray » Пон Авг 03, 2009 2:27 pm

мерси захвашам се :П
altray

Рейтинг: 1200

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти