ico1 благодаря ти за изказването за хектора , щото другите от фоурма бяха ме отчаяли с това "Хектор е боклук" , "Хектор е пародия" . Наистина бих искал едно аполонче , но мисля че по-горе съм изложил че за мен разликата 313 -399 е значителна в такъв проблемен период (за кризата говоря) особено пък да ако тея пари ще ги дам заради по-хубава вилка и капли . Наистина мисля да си взема Хектора и се радвам , че най-сетне човек ми даде що-годе положително мнение за него . А между другото искам да кажа че предното ми колело (което изгубих преди седмица

) беше Sprint Leopard ,купено преди 5 години за 145 лв . В първите няколко години не го пазех никак - блъксах го , какво ли не го правех - лапешка му работа , но преди 1-2 години почнах да си го поддържам -смених му седалката , вилката (с един евтин zoom , сложих го само за малко фаца) и някои други дребни работи и искам да кажа че оттогава си бях доволен от леопарда . Казвам това за да прецените дали щом не съм имал проблеми с евтино колело като Леопарда на годинки вече , дали ше имам проблеми с чистак нов Хектор

Наистина харесвам външия вид на Хектора . Аполона ме кефи повече , но както казват хората - пари - НЯМА . Така че , ако може още малко отзиви за хектора + ако някой знае отнякъде аполон за около или под 300 лв ще бъда благодарен , ако сподели . Освен това харесвам и Ontario , така че едно Ontario 2ра ръка бих приел , макар че разбира се предпочитам ново колелце , друго си е . Това беше от мен . Надявам се на още отговори