dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
elzi4ka13 написа:Благодаря, но кой магазин препоръчвате?
elzi4ka13 написа:Тежа 35 кг и 163 см.
maverick4o написа:Аз съм за катерача![]()
![]()
![]()
elzi4ka13 написа:Всъщност не изглеждам чак толкова зле. Няма да познаеш
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
elzi4ka13 написа:Казах, че се чудя дали да карам планинско или да правя трикчета
DenisMutlu написа:Според това което прочетох мисля, че Drag Ontario TE е най-добре за тебПреден амортисьор, предна дискова, задна V-breake, 24 скорости и става за каране на асвалт и по-трудни преходи но не става да газиш в горите и скалисти местности с него (никак не мисля, че точно това мислиш да правиш)
А колкото до каска, аз имам http://www.niko-bikes.com/shop/product. ... ductID=437 взех го за 55лв.
Успех
P.S.
За трикчета - БМХ
DenisMutlu написа:Според това което прочетох мисля, че Drag Ontario TE е най-добре за тебПреден амортисьор, предна дискова, задна V-breake, 24 скорости и става за каране на асвалт и по-трудни преходи но не става да газиш в горите и скалисти местности с него (никак не мисля, че точно това мислиш да правиш)
А колкото до каска, аз имам http://www.niko-bikes.com/shop/product. ... ductID=437 взех го за 55лв.
Успех
P.S.
За трикчета - БМХ
masada написа:имаш ли си гадже?
azze написа:За DJ може би един Climber Comp.Той е 500 лева,така че ще ти останат пари и за каска.
Виждам,че не си сигурна какво точно искаш.Затова,ако имаш познати велосипедисти,ги помоли да пробваш колелата им,за да разбереш какво искаш.
ICEonFIRE написа:azze написа:За DJ може би един Climber Comp.Той е 500 лева,така че ще ти останат пари и за каска.
Виждам,че не си сигурна какво точно искаш.Затова,ако имаш познати велосипедисти,ги помоли да пробваш колелата им,за да разбереш какво искаш.
Тя и да се качи на колело специализирано в определен стил за каране,без опит и трезва мисъл в главата какво иска няма да реши нищо или ще сбърка.Човек който е карал колело нередовно до магазина (съжалявам ако греша) и да го качиш на NS Metropolis 2,той като не умее нищо свързано със стила на каране какво ще реши?Просто поредния глупав съвет.Незнам как очаквате от МОМИЧЕ,което не е карало редовно велосипед (поне аз така разбрах)изведнъж да го качите на дърт джъмп колело и да почне да скача?Препоръката ми към авторката е да си,вземе едно колело като ДРАГ Онтарио(независимо коя версия)да покара в планината,в града, да види какво каране я влече и тогава да реши следващото по-"специализирано" колело какво да е!Поправете ме ако греша
elzi4ka13 написа:http://www.sportdelivery.com/catalog/product_info.php?manufacturers_id=31&products_id=3872 Какъв е този клаймбер? С дискови? 449?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта