Продавачът написа:weight: 11,4 Kg.
PiToMeN написа:Току що го купих от байк-центъра в Младост! Много съм доволен за сега...
qwerty42 написа:Само да попитам, колко е хода на вилката на R тройката? Мерси (:
PiToMeN написа:http://www.ferrini-bikes.com/scheda.asp?content=1,1,2,2,Acera_V24,0,0,01.html
Ето и характеристиките.
nikolko написа:Здравейте,
търся ferrini R3 от началото на месеца, но никъде няма. Бяха останали само размери 44 см, дори и в магазина на Спринт в Пловдив.
От Байк Център казаха, че евентуално може да има нови бройки в в началото на юни, но не било сигурно, защото ги праевели само за износ.
Ако някой има повече информация, нека да сподели!
d.panayotov написа:тази седмица ще докарат нова поръчка в магазина в София, който се намира в младост 1. Бях там вчера и ми казаха, че може в петък да заредят. Също така ще доставят и Аполон.
uBaH написа:Е, вилката е RST gila. Как беше приказката - за толкова пари - толкова. Иначе на дизайн и на мен ми допада. Наблизо има един магазин, в който го видях на живо, което ми напомня следващия път когато ходя там, да взема да го повдигна, да видим е ли под 12кг или не е
uBaH написа:Да, моя грешка - R1 e 13 kg (по каталог), а R3 - 12,4 kg.
did написа:uBaH написа:Да, моя грешка - R1 e 13 kg (по каталог), а R3 - 12,4 kg.
И това не е вярно. Със сигурност е теглено без педали и с още някакви "уговорки" в ситния шрифт.
Falcor написа:icebobo какво стана с качването на кантара, че се развълнувах от 11.4
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта