Начален Тласък

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Начален Тласък

Мнениеот Master-D » Чет Юни 17, 2010 10:32 pm

Здравейте. Значи искам да ми дадете съвет за колело. Да е в среден клас планинско спускане - FR стил. Сега цена нямам и понятие.
Височина: 180 см
Маса: ~75 кг

П.С. Ако някой има колело с тези критерии и иска да го продаде или да го даде за нещо по евтино имам едно Спринтче http://maxcombike.com/?act=products_inside&product_id=654 мога да го дам и да доплатя. Новичко е на няма и 5 карания.
Аватар
Master-D

Рейтинг: 1167

Re: Начален Тласък

Мнениеот sliper96 » Пет Юни 18, 2010 8:48 am

Кжи горе-долу до каква сума да е това колело :)
sliper96

Рейтинг: 1160

Мнениеот Master-D » Пет Юни 18, 2010 9:42 pm

Кое колеко? Което искам да закупя или това което искам да продам? Ами да ти кажа сума за закупуване не знам. Иначе това за това колело отново не знам. Не знам колко беше ново. Трябва да видя при документите или в нета някаква ориентировачна цена и да сложа с 30% по надолу или повече :) Ще го измисля :)
Аватар
Master-D

Мнениеот Master-D » Пет Юни 18, 2010 11:40 pm

Master-D написа:Кое колеко? Което искам да закупя или това което искам да продам? Ами да ти кажа сума за закупуване не знам. Иначе това за това колело отново не знам. Не знам колко беше ново. Трябва да видя при документите или в нета някаква ориентировачна цена и да сложа с 30% по надолу или повече :) Ще го измисля :)

Понеже не видях как да се едитва поста видях цената на това колело. Тя е 172,00 лева в електронния магазин на Спринт. Значи евентуално колелото се оценява на 120 лева.
Аватар
Master-D

Мнениеот azze » Съб Юни 19, 2010 8:33 am

Кажи все пак колко ще отделиш за фрийрайд колелото?Тези 120 лева,за които ще продадеш Спринта,стигат примерно само за една капла или по-евтина спирачка (BB7,Juicy 3).
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот kapitanblood » Съб Юни 19, 2010 9:21 am

Здравейте. Значи искам да ми дадете съвет за колело. Да е в среден клас планинско спускане - FR стил. Височина: 180 см
Маса: ~75 кг

Здравей,прочети тази тема,виж цените на колелата за FR,ориентирай се за марка и модел.
Пуснал си темата в грешен раздел,и тези пазарлъци за Спринта,не се толелират много от модераторите и админите.
Сега цена нямам и понятие.

Това става с четене,а не само с писане ;)
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Рейтинг: 1998

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти