itzo_17 написа:Онтариото го влючих, защото ми го предлагат за 480лв. Иначе съм висок 183см, и си мисля,че рамката на ferrini r3 ще ми е точния размер. Колелото смятам да го карам основно в града, но и по черни пътища.
itzo_17 написа:Чудя се с какво Онтариото превъзхожда Феринито?
guBak написа:Коя рамка по-точно? Р3 има с размери 44, 48, 52. Щом ще го караш предимно в града според мен си за 48-ца.
itzo_17 написа:Вентилът на гумите не е като за кола(дали се продават някакви адаптори?).
12092010_003.jpg
Не усещам никаква разлика когато въртя това копче ?
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
CC Designs написа:12092010_003.jpg
И аз съм с Ферини и не усещам разлика, или дори и да има е минимална.
antipatrul написа:И аз. Може би решението е нова вилка.
antipatrul написа:CC Designs написа:12092010_003.jpg
И аз съм с Ферини и не усещам разлика, или дори и да има е минимална.
И аз. Може би решението е нова вилка.
si-fi*LISKO написа:Да ти е честито! Добър избор си направил.
Ето преходник да зннаеш как изглежда. Имай предвид само, че ползването му е свързано с доста неудобства. Основното е, че манометъра на компресора не отчита нищо и помпиш "на око". Добре е(ако ще си помпиш гумите на бензиностанция или с автомобилна помпа, за ръчна помпа твоите вентили са по-добри) при първа възможност да смениш вътрешните, с такива с автомобилен вентил.
CC Designs написа:Иначе за гума с автомобилен винтил трябва или да се дупчи каплата...
CC Designs написа:Също ако помпате с "ръчна помпа" (като мен) трябва лего да развиете игличката на ръка, за да стане по-лесно помпането.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта