Iwan написа:Ще го карам по черен път (ХС) и в града.Няма да го натоварвам излишно, но мисля, че рамката няма да ми е много удобна, защото ако вдигна колчето се пак съм 80 кг мисля, че ще го щупя, а ако е ниско рамката няма да ми е удобна защото съм 176-178 см.Това е моето мнение.Чакам отзиви.
valio33 написа:A попитам за човек 70кг 180см ще стане ли?ще се кара ФР и Дьрт Джьмп
zafirovp написа:Здравейте имам интерес към тази рамка. Знаете ли къде се продава в София и за колко пари. Също така дали RST, STORM FLOW-TA ще е подходяща. Висок съм 1.78 и съм 70 килограма. Май ще ми е малка.
zafirovp написа:Висок съм 1.78 и съм 70 килограма. Май ще ми е малка.
prokalnatiq написа:Само да питам от кога има хидравличен v-brake .![]()
![]()
V написа:късат се ушите на дисковата спирачка, тези на в-брейка са заварени на една масивна планка и няма да имаш проблеми. Може да се наложи да поизпилиш малко тая планка от вътрешна страна, но като цяло би трябвало да стане
(ако караш 24" няма да стане, пак заради тази планка)
niki1 написа:ТАЗИ РАМКА НЕ СЕ чУПИ
GreenTeam написа:Най-накрая има счупен екземпляр от тази рамка-на челото и задницата,не съм аз,а едно момче от Пловдив.
BRAMBARA написа:Аз случайно видях, че е спукно ухото и си викам я аз все пак да проверя и челото и се оказа, че е напукано и то, но я карам със RST STORM 170mm ,а задната спирачка е радиус .
V написа:...откъсна ми се ухото за диска
sTeFcHo написа:аз карам тази рамка от скоро ( 1 месец ) и я карах с вилка XCR 120mm ама взе , че даде фира от малко по-злобно скокче и такаче от рамката съм много доволен закупих я от maxcom Пловдив за 99 лв.![]()
niki1 написа:Аз говоря за рамката...другите неща по тва колело са пьлен боклук,но пукната рамка блокхед нема бате! освен , ако не пробваш с некой чук
People = Shit написа:dike_of написа: А колко е цената само на рамката щот никаде не го видях ?![]()
няма да ти продадът само рамката...освен ако не си на вътре с някой от фирмата
ZDeight написа:People = Shit написа:dike_of написа: А колко е цената само на рамката щот никаде не го видях ?![]()
няма да ти продадът само рамката...освен ако не си на вътре с някой от фирмата
Има един сайт , от който можеш само рамка да си купиш!!Има най-различни рамки..Ram ,Specialized и т.н.
PtD написа:Въобще не приличат на уши за Магура. По-скоро са два комплекта V-Brake bosses за 26" и 24".
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта