guBak написа:Един може би тъп въпрос към колегите с феринита. Нормално ли е като карам т.е. когато въртя педалите да се чува прицъкване или потракване някъде от касетата или задния дерайльор. Не е постоянно ами примерно на един оборот за миг се чува леко цъкане после пак си върви мазно и пак след един два оборота леко прицъкване. Това се чува на 4, 5, и 6 скорост отзад /другите не съм ги пробвал/ и на средна отпред.
guBak написа:Един може би тъп въпрос към колегите с феринита. Нормално ли е като карам т.е. когато въртя педалите да се чува прицъкване или потракване някъде от касетата или задния дерайльор. Не е постоянно ами примерно на един оборот за миг се чува леко цъкане после пак си върви мазно и пак след един два оборота леко прицъкване. Това се чува на 4, 5, и 6 скорост отзад /другите не съм ги пробвал/ и на средна отпред.
si-fi*LISKO написа:Щом колелото е ново, а веригата и венците са еднакво износени, остава да си настроиш малко по-прецизно задния дерайльор
guBak написа:Ясно. Значи не е нормално. Аз мислех, че може да е от песъчинки по веригата или нещо да се е поразместил задния дерайльор и да закача леко някаде. Колеото е в гаранция но за съжаление е взето от гравити байк бургас, където колегата с аполона с разбитите лагери на задната главина му казаха да си напомпи гумата и хич не ми се ходи там май ще си платя в някой друг сервиз. Колко струва една такава лека интервенция приблизително?
rosendvd написа:guBak написа:Ясно. Значи не е нормално. Аз мислех, че може да е от песъчинки по веригата или нещо да се е поразместил задния дерайльор и да закача леко някаде. Колеото е в гаранция но за съжаление е взето от гравити байк бургас, където колегата с аполона с разбитите лагери на задната главина му казаха да си напомпи гумата и хич не ми се ходи там май ще си платя в някой друг сервиз. Колко струва една такава лека интервенция приблизително?
здр, и при мен ги има тези звуци,опира ми леко веригата на това отпред дето прехвърля венците от един на друг
fintara написа:Като изключим че пука гуми на всеки час, колелото (Ferrini R3) е много добро
Alex Madman написа:fintara написа:Като изключим че пука гуми на всеки час, колелото (Ferrini R3) е много добро
bobivg написа:Предния амортисьор нещо е много твърд омекотих го възможно най-много и ефект никакъв, като се има в предвид, че аз съм 75кг почти не го помръдвам а племенницата ми на която е колелото с нейните 45кг от където и да мине все едно кара с твърда вилка.
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта