guBak написа:Проблема е решен с отпускане на жилото с един оборот. Сега вече на всички предавки маже
Жилото на задния оптегач ли

guBak написа:Проблема е решен с отпускане на жилото с един оборот. Сега вече на всички предавки маже
sliper96 написа:Tова с гумите го има....Вече няколко пъти се претрепах заради тия гуми
, Ся събирам парички за едни хубави гуми..
.
guBak написа:За гумите май си прав. Вчера лепих предната заради трънче не по-голямо от 2 - 3 мм. а дори не бях карал по черно.
Ако можеш дай съвет към какви външни гуми да се ориентираме за в бъдеще та да използваме поне на 75% възможностите
fintara написа:Я обяснете за какво става дума, че не схващамНяма сцепление ли? Тънки са и се пукат ли?
kaliopo написа: Ако искаш да не се пукат от трънчета решението е само вътрешни с боза (споменатата по-горе течност против пукане).
За конкретни модели и това, кое прави една гума добра, търсете теми в крос-кънтри раздела на форума
sliper96 написа:guBak написа:Проблема е решен с отпускане на жилото с един оборот. Сега вече на всички предавки маже
Жилото на задния оптегач ли
did написа:Стига с тия вътрешни с боза! Никаква работа не вършат, а тежат колкото една външна. Течността против пукане е съвсем друга боза. Тя не се ползва с вътрешна гума!
Pla-men написа:guBak написа:За гумите май си прав. Вчера лепих предната заради трънче не по-голямо от 2 - 3 мм. а дори не бях карал по черно.
Ако можеш дай съвет към какви външни гуми да се ориентираме за в бъдеще та да използваме поне на 75% възможностите
Няма гуми през които да не минават трънчетата.
До колкото разбрах си от Бургас (поне писа, че от там си купил колелото).
В магазинчето на улица "Г. Гурко" № 32 продават вътрешни гуми със запълваща течност, цената им е 10 лв. С тях няма да имаш проблем с трънчетата и ще ти излезе по-евтино от скъпа външна.
fintara написа:Мерси за разясненията, @sliper96 и @kaliopo!![]()
Ще мислим за гуми значи, по-късно обаче, тука в града (Козлодуй) освен НЕРАВЕН асфалт, друго няма
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
did написа:Аз се отказвам. Нека други поемат феринаджиите.
guBak написа:аз на тия се точа за следващия сезон http://screambikes.eu/vunshni-gumi/vans ... untry.html
nonameee9 написа:Добър ден, изкам да попитам за задните венци на ферини.Те на шлиц или на резба са, защото гледах, но неможах да видя. И изкам да попитам, някой друг който има ферини оплаква ли се от странно пукане отзад в главината и постоянно ми се развива левия курбел, след всяко каране от по 10 км, като се прибера има още мегдан около половин оборот за затягане. Как мога да го оправя? В един магазин ми го лепиха (там от където е закупено колелото ), но пак се разви. Моля помогнете
nonameee9 написа:...постоянно ми се развива левия курбел...
CC Designs написа: Чичо ми свали капачката, където е болтът, махна болтът и наби курбела още с един чук ...
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта