619лв е цената за модел 2007.Methuselah написа:Имам няколко въпросчета за байка:
1. В статията на МТБ за драг 2007 пише че е 529лв, а в scream bikes пише че е 619. Доколкото виждам поне от снимките, предния шок им е различен, а иначе пише че е еднакъв. В началото на темата пък пише че може и със zoom и със suntour да бъде. На кое да вярвам? Предполагам че варианта със suntour е 619, а със zoom е 529.
2. Байка като цяло става ли за начинаещ щото аз съм си такъв?
PtD написа:@Nazgull - аз на твое място щях да се радвам, че съм си взел Climber, а не The Bomb...
Alpina написа:Намери си сервиз, в който да се навият да го направят. Сам не можеш - 100%.
В един на ломското се съгласиха да се помъчат, но се отказах, пък после си купих друго колело... та така и не стигнах до там, но ако намериш някъде и го направиш - сподели.
Alpina написа:Близнаците само ще ти кажат да си намериш някой друг. Питай ги за адреса на сервиза по ломското шосе, те го знаят и ще те упътят как да стигнеш там.
Абе мисля тук се намираше -> http://bgmaps.com/map.asp?sid=12b92f7c4 ... 37_59.y=47
абе направо ходи там да питаши дано се навият.
Ама там ще ти предложат да сложат някакви... ммм забравих им името какви втулки, понахалствай и може да се навият, иначе и втулките, които ще ти предложат са вариант.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта