PowerSlide написа:Много ми е интересно как става смяна на маслото на XCR, по горе прочетох че струвало 15лв
DTD написа:PowerSlide написа:Много ми е интересно как става смяна на маслото на XCR, по горе прочетох че струвало 15лв
Няма какво да му се сменя, в твоя случай си с патрон със заключване, който е капсулован и не може да се отваря. Може само да се разглоби вилката, да се почисти, да се гресира и да се сглоби пак. Това е безплатно.![]()
или една бира.
DTD написа:PowerSlide написа:Много ми е интересно как става смяна на маслото на XCR, по горе прочетох че струвало 15лв
Няма какво да му се сменя, в твоя случай си с патрон...
PowerSlide написа:От къде мога да закупя прахоуловители (семеринги) ? На ботуша с пружината ужасно пропуска, при дъжд се пълни и трябва да я отварям всеки път
xtreme_biker написа:Здравейте, на всички. Преди 1 година си купих Drag f4m и забелязах, че имам проблем със вилката, но сметнах, че не е сериозно. Когато вдигна предната гума вилката удря на чук( понякога много силно) понякога става и когато влиза, но много рядко. Според мен не е смазана както трябва или е разбита. Ако може някой да ми каже как да я опрявя или направо да си взимам нова вилка.
Благодаря предварително!
xtreme_biker написа:Здравейте, на всички. Преди 1 година си купих Drag f4m и забелязах, че имам проблем със вилката, но сметнах, че не е сериозно. Когато вдигна предната гума вилката удря на чук( понякога много силно) понякога става и когато влиза, но много рядко. Според мен не е смазана както трябва или е разбита. Ако може някой да ми каже как да я опрявя или направо да си взимам нова вилка.
Благодаря предварително!
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
IVAN98 написа:Колеги помощ едната врътка за прелоуда заяде и не мърда каквото и да направя моля помощ!![]()
![]()
Само да уточня че вилката не е с заклучване а тези от 99 лв.
azze написа:IVAN98 написа:Колеги помощ едната врътка за прелоуда заяде и не мърда каквото и да направя моля помощ!![]()
![]()
Само да уточня че вилката не е с заклучване а тези от 99 лв.
Странно.Понякога и моят прилоуд леко заяжда,но с малко напъване се раздвижва.Да не би да си я завъртял до крайно положение?От максимум до минимум имаш 15 клика.
IVAN98 написа: Ми чи на мен ми кликва 28 пъти.
pascalaa623 написа:Последствията ще бъдат... луфт,много бързо ще се разлуфти.(е пак зависи от спирачката,но...)
azze написа:Стига с това луфтене.Карам с Avid BB7 185мм диск и вилката няма никакъв луфт.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта