IVAN98 написа:Добър вечер! Какво трябва да направя на вилката след каране в мокро време?
Въртя, въртя, но не ще да се развива.
vladiator написа:Здравейте,
Искам да попитам дали този: (http://www.srsuntour-cycling.com/dstore ... 26%27.html) модел на XCR за 2011 година е надежден и дали си струва да си го купя.
(ще се кара умерено XC)
NoNe написа:Вчера ми пристигна XCR-а. Още не съм я монтирал, но ми се струва малко твърдичка... надявам се да се отпусне. Някой има ли наблюдения от вилката да знам да започвам ли вечеили още е рано
climber1998 написа:NoNe написа:Вчера ми пристигна XCR-а. Още не съм я монтирал, но ми се струва малко твърдичка... надявам се да се отпусне. Някой има ли наблюдения от вилката да знам да започвам ли вечеили още е рано
А нямаше ли опция която намаля твърдоста ?
gesh0898 написа:Аз я смазвам с WD40..не знам колко е правилно.Нека другите да кажат
gesh0898 написа:А от къде мога да си я взема тази смазка?
А ВД-то за веригата поне мога ли да го използвам?
gesh0898 написа:Вело 2009 Пацо ли беше?
IVAN98 написа:Добър вечер! Каква смазка или спреи мога да използвам за смазване на вилката?Защото бях задал въпрос какво да правя с вилката след мокро каране и ми казаха да я смазвам ама кои е най-подходящия спреи или смазка за смазване.![]()
elzi4ka13 написа:Здравейте,знам,че въпроса е глупав... Как мога да компресирам вилка? Пак се извинявам.
azze написа:Един въпрос - как се вади пружината от вилката?Предполагам,че трябва да се развие прелоуд врътката,но може ли да се намери по магазините инструмент за целта?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта