dirtnewbie написа:Мисля, че до към 2.30 -35 трябва да станат. Но няма смисъл по-широки от 2.25. За зимата за градско каране ти трябва гума с подходящ грайфер.
tbk515 написа:Все още никой не ми е отговорил на предния "глуповат" въпрос.?
dirtnewbie написа:Мисля, че до към 2.30 -35 трябва да станат. Но няма смисъл по-широки от 2.25. За зимата за градско каране ти трябва гума с подходящ грайфер.
Мааалко по-ясно може ли? Какво имаш впредвид "с подходящ грайфер"? С повече грайфери, гумата да е направена от по-мек материал или ... ?
Оффф! Тия финикийци са много, за да измислят парите!
Благодарим!
dirtnewbie написа:Най-вероятно сам си изкарва парите и ги цени. Не иска да ги мята на вятъра за нещо, което не знае какво представлява точно. Това, че ти си хвърли парите за разнообразие, не е по-добре.Правилно си пита човекът.
penmark написа:Тя че се навежда, навежда се. Я кажи колко пари ще го плащаш тоя ZX-3? Защото 459лв са много пари за тоя велосипед.
penmark написа:Виж тоя Крос, ако го има някъде
Предимствата им спрямо Драга са сменяемо ухо на дерайльора и по-добрата вилка.
vlakadjiqta написа:Гледай командите да са палцови ! Задължително !
dirtnewbie написа:Доколкото рабзбрах, ти вече си спрял окончателно на Драга. Предлагам ти ако имаш парите да ходиш да го взимаш, че тук се изпотрепахме да пишем, а колелцето още не сме го видели. Сигурен съм, че няма да съжаляваш. Може да го снимаш и да ни го покажеш, нищо че ще бъде същото като от сайта.
tbk515 написа:vlakadjiqta написа:Гледай командите да са палцови ! Задължително !
Знам. Другия тип изобщо не са ми удобни!
tbk515 написа:dirtnewbie написа:Доколкото рабзбрах, ти вече си спрял окончателно на Драга. Предлагам ти ако имаш парите да ходиш да го взимаш, че тук се изпотрепахме да пишем, а колелцето още не сме го видели. Сигурен съм, че няма да съжаляваш. Може да го снимаш и да ни го покажеш, нищо че ще бъде същото като от сайта.
Спрях се на Драг, защото на не малко сравнения попаднах, откъм компоненти, здравина и т.н. Засега се опитвам да събера кинти за С-1 про-версията.
Относно снимките, обещавам да кача като го взема и "понакича" малко, за да бъде по-добро представянето!
Само 1 въпрос ме гложди: фабричните гуми, с които излиза на пазара С-1 Про - Schwalbe Table Top, 26" x 2.25" стават ли за мокро/заснежено време в града, защото ги препоръчват за Dirt? Лека от мен, засега!
vlakadjiqta написа:Драг Онтарио погледнал ли си ?
penmark написа:Или караш по пътя и на светофара стъпваш на тротоара, или слизаш от седалката.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта