angel666 написа:А щом ще скачаш и ще се спускаш защо не погледнеш като за начало c1 pro или comp и по натам да надграждаш
KaLO_1407 написа:ЗХ4-ката не направена за спускане. За тази цел по добре си вземи Ц1 и надграждай. Успех с изборя и пиши кво си взел!
zzz написа:KaLO_1407 написа:ЗХ4-ката не направена за спускане. За тази цел по добре си вземи Ц1 и надграждай. Успех с изборя и пиши кво си взел!
c1-цата е по-скоро за скачане не за спускане. Плюс това аз няма да се спускам по някакви невъзможни пътеки,няма да товаря колелото,ще се спускам по поносими пътеки. Zx-4 е планинско колело и е идеално за не много екстремен FreeRide.
kobso1245 написа:zzz написа:KaLO_1407 написа:ЗХ4-ката не направена за спускане. За тази цел по добре си вземи Ц1 и надграждай. Успех с изборя и пиши кво си взел!
c1-цата е по-скоро за скачане не за спускане. Плюс това аз няма да се спускам по някакви невъзможни пътеки,няма да товаря колелото,ще се спускам по поносими пътеки. Zx-4 е планинско колело и е идеално за не много екстремен FreeRide.
Напротив, З1-цата е доказана за спусканеfreeride(с една сносна вилка и става идеално),зокато ЗХ4 е по-скоро за ХЦ(то и геометрията няма как да става за спускане).
zzz написа: ДА НЕ Е "CROSS"
KaLO_1407 написа:http://www.sportdelivery.com/bg/product/12728-scott-Voltage-YZ-30-13/532-Black-Red - YZ30
http://www.sportdelivery.com/bg/product ... 20-13/12-- YZ20 за 1100 лева.
С достатъчно добър и качествен ъпгрейд стават доста добри за спускане. Ако искаш мнение за voltage питай DEMON BOY 13, той търкаляше YZ0 по мой спомен, но не съм сигурен. Все пак го питай.
zzz написа:А този скот от 880 лв. заслужава ли си парите ? Много ми харесва скота,но ми се струва,че ще го карам само прав,защото аз съм висок пък и ми се струва,че ще е като чопърГледам,че рамката му е сравнително добра и си мислех ако си го взема след време да му сложа някоя хубава вилка. Според вас ще ми е удобно ли колелото и ще става ли за леки и средни спускания ?
zzz написа:Вариантите са ми 2. Другия месец мога да си поръчам модела от 2013г. (880лв.) Мога и сега да си взема колелото от тази оферта : viewtopic.php?f=16&t=143228 ; Какво бихте направили в подобна ситуация ? Аз бих предпочел да си взема модела от 2013,но все пак искам да чуя и вашето мнение.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта