TREK 4300 '09 vs Drag Ontario TE

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: TREK 4300 '09 vs Drag Ontario TE

Мнениеот xcrider » Сря Авг 10, 2011 10:14 pm

muho написа:Привет отново :beer: Май проблема със скоростите си е от мене, сменям ги като натягам педалите. Значи за веригата мисля да си купя машинка за почистване, изчетох и темите за разтвори смазване и тн. ама не разбрах трябва ли да се сваля? Иначе за малкото дни които съм карал досега вчера спуках гума, днеска четох как се сменя, но не намерих статия точно за това. Има едно лостче и предполагам то я освобождава, ама дисковата спирачка, обтегача, зъбчатките... Ако може да ми помогнете с наставление или линк ще съм много благодарен :bowdown:

За веригата :
Ако имаш машинка не трябва да се сваля , ако нямаш има два варианта - както е на колелото с четка потопена в обезмаслител или да я свалиш и в съд с обезмаслител малко "шейк ит"
Лостчето(Quick relase - QR) правилно си разбрал, че освобождава, след това само трябва дръпнеш каплата и ако веригата запъне просто да я преместиш от венците настрани.За спирачката няма никакъв проблем.
xcrider

Рейтинг: 1256

Предишна

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти