ChildrenOfChaos написа:Вземай един Climber, защото HT2/3 не става за DH, защото е прекалено голяма. А за вилка, може да вземеш нещо с 180 ход. Например DNM Volcano. Потърси из пазарския форум. Мисля, че там някой продаваше. Тая вилка е хубава, надеждна и като за начало е перфектна. Няма да сбъркаш.
d1am0nd написа:ChildrenOfChaos написа:Вземай един Climber, защото HT2/3 не става за DH, защото е прекалено голяма. А за вилка, може да вземеш нещо с 180 ход. Например DNM Volcano. Потърси из пазарския форум. Мисля, че там някой продаваше. Тая вилка е хубава, надеждна и като за начало е перфектна. Няма да сбъркаш.
Ами поне какъв размер рамка да търся ? Висок съм около 187см, а пък за вилката ще взема точно нея
ChildrenOfChaos написа:Кажи на какво колело, какъв стил каране, колко тежиш? Ние не сме гадатели.
ChildrenOfChaos написа:Ицо, на тая рамка ако и казваш мека.... както и да е. Не съм сигурен дали ще стане ама ако е овер саиз. Би трябвало да стане.
Ти от Русе ли си?
v.zarev написа:Защото и в двата ботуша имаш еднакви пружини. Като въртиш врътките натягаш пружините надолу и вилката става по-твърда, като ги отвърташ пружината омеква.
ChildrenOfChaos написа:Пълни глупости!!!Врътките се наричат Preload и не правят вилката по твърда а променят хода на вилката в последните няколко милиметра. С две думи, като е на плюс, ако е 120мм ход ще прави около 105мм-110мм. Ако е на минус ще прави 115мм-120(ако пружините са омекнали)
ChildrenOfChaos написа: ...Врътките се наричат Preload и не правят вилката по твърда а променят хода на вилката в последните няколко милиметра. С две думи, като е на плюс, ако е 120мм ход ще прави около 105мм-110мм. Ако е на минус ще прави 115мм-120(ако пружините са омекнали)
gnb написа:Здравейте, имам един въпрос
Тъй като в момента нямам спрей или грес за вилки, мога ли да намажа малко тръбите с фино машинно масло, че вече доста накъсано влизат, а по- нататък ще взема подходяща смазка. Вилката е XCM, ако има значение
gnb написа:Здравейте, имам един въпрос
Тъй като в момента нямам спрей или грес за вилки, мога ли да намажа малко тръбите с фино машинно масло, че вече доста накъсано влизат, а по- нататък ще взема подходяща смазка. Вилката е XCM, ако има значение
Master-D написа:Искам да Ви попитам може ли с нормална грес и ако не от къде мога да намеря грес за вилки в Пловдив? Вилката скърца, че е валя дъжд два пъти, а и след дъжда преди 2 часа вече си плаче за профилактика. Гледам, че има помощен матирал, но е за ХСМ, но те са подобни предполагам и ще го прегледам още веднъж.
Та греста трябва да се за вилки 100% ли и от къде да си е набавя?
Благодаря.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта