sa6ko_17 написа:подходяща ли е тази вилка http://www.dimibike.com/velosipedi-kolo ... 1xcr26.htm за моя велосипед който е спринт аполон
GRUEL написа:Колко трябва да е реалния ход на хцр 100мм с хидр. лок? Аз си "тежа" на мястото, ама колкото и да блъскам по кормилото не мога да я свия повече от 7, 7 и малко см...
andycu написа:Може да е от пружината. Когато не е под напрежение и вилката прави рязко движение(вдигането за бордюр), пружината закача отвътре стеншъна. Не съм сигурен обаче. На моя хцм няма подобно нещо(а си го мъча здраво), а и знам подобен "проблем" само при някои модели на рок шокс. Оправя се с поставяне на широк пръстен(от гума) на пружината. Няма смисъл да я отваряш нова на няколко дни, за да оправиш чисто естетически проблем. Карай си я със кеф и без притенения![]()
.
sibirischewolf написа:след 1 спускане със колелото тука от Стара планина, при положение че не беше някакво грубо спускане ами внимателно и не беше толкова неравно се появи едно скърцане! идеи какво да правя?!
Smok написа:понякога се появява нещо наподобяващо скърцане от гумените оплътнения
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта