Kitolino написа:Давам глас за Спринт Аполон, но малко по-скъпият монтаж(около 340лв е). За София мисля, че се продават в Байк Център Младост.
nunoH написа:в момента си сглобявам точно такъв ниско бюджетен байк...За сега имам само една рамка climber която взех на оферта за 140лв със колче Pazzaz,2ра употреба,но е перфектна и е като нова...Ще гледам каквото мога да взема 2ра употреба зада ми излезе по-евтино,но да ви питам коя от останалите части е по-добре да е нова?Аз мисля да си взема нова вилка???Или е по-важно курбелите да са нови?Или няма приблем сичко да е на старо.Дайте съвет
mtb написа:вече реших какво да си взема , така че няма нужда да ми предлагате
LuBet0 написа:Здравеите
та, колелце 200-250-300кинта , четох за Драг Уан , Балкан Чаланджър и Спринт аполон - интересно ми как стоят нещата с новите модели. Колелото ще ми трябва за далечно , градско , що не и неравенства-планински патеки.. та здравина и удобство...
искам да кажете кое колело от трите ще бъде най-добре(няма проблем и други модели да кажете просто за тези 3те прочетох) ,а и няма да е лошо да кажете от къде ще да го земе (София)...
GL
&
HF
&
peace
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта