Избор на MTB колело

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Избор на MTB колело

Мнениеот Velizark0 » Сря Авг 14, 2013 11:49 am

Аз също си мислех че просто ще вляза в магазина и ще си купя колело но нещата се оказват по сложни...
Започнах да чета и колкото повече информация прочитах толкова по объркан ставах :dontknow:
И реших да си взема нисък клас колело 300-400 £ и да карам докато не разбера кое е за мен като стил и умения или не се прибия няколко пъти :rofl: :rofl:
Velizark0

Рейтинг: 1220

Мнениеот vatakov » Сря Авг 14, 2013 3:12 pm

Velizark0 написа:Аз също си мислех че просто ще вляза в магазина и ще си купя колело но нещата се оказват по сложни...
Започнах да чета и колкото повече информация прочитах толкова по объркан ставах :dontknow:
И реших да си взема нисък клас колело 300-400 £ и да карам докато не разбера кое е за мен като стил и умения или не се прибия няколко пъти :rofl: :rofl:

И аз това се опитвам да му кажа :agree:

:beer:
Продавам: Рамка за dual slalom/4X; Педали Azonic Accelerator
Аватар
vatakov

Рейтинг: 1765

Мнениеот swat_1987 » Пет Авг 16, 2013 5:02 pm

Приятел, аз също съм в това положение и си търся колело за 700 - 800 лв., което да става за по-агресивно крос кънтри и някой друг скок, но избора е труден, защото тези пари се дават един път. Аз лично съм се насочил към Крос GRX 8 , Крос Euphoria G 24 и Scott Voltage ZY 35. Пред голяма дилема съм, но моя съвет към теб е докато се ориентираш си вземи GRX 8, защото съм се качвал на GRX 7 и е много удобно колело. По пътя на логиката 8-цата ще е по-добра!
Карах измислен Спринт / стоманена рамка/ и издържа на такива натоварвания, а дори вилката му е от 16-ти век, но това е подробност!
Затова - Крос си е доказана марка и произвеждат доста качествени велосипеди дори за по-екстремно крос кънтри с доста добри компоненти!!!
Аватар
swat_1987

Рейтинг: 1200

Предишна

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти