Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Здравейте! Тъй като не ми харесва заводската вилка искам да си купя нова. Какво бихте ми препоръчали като модел? Цена до 200 лв. Може и втора употреба.
Ние ще ти препоръчаме, но какъв е стилът на каране, в който бродиш? Имаш ли предпочитания? Виж тези две вилки ROCK SHOX PILOT XC и Rock Shox Dart 2. Вилки за ХС, както и ферини-то ти. Все пак кажи тези детайли и ще стане по-лесно за всички.
ХХХХХХХ написа:здравеите колеги искам да питам вилката зaшто ми оделя 3 съмтима хот на доле тяе на мало и бъздъx ие помпа до краи
Ами повече карам градско и тук-там някои скокчета. Държа вилката да е мека. И да питам, може ли да се завари вилка като тази? viewtopic.php?f=17&t=101214 ? Пише, че вилката е спукана, но ако се завари няма да има проблеми. Какво е вашето мнение? Снимка 1Снимка 2