Колело до 350 лв

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Колело до 350 лв

Мнениеот darkfirebg » Сря Апр 25, 2012 6:27 pm

Здравейте колеги.

Първо се извинявам, че пускам нова тема, която отчасти се припокрива с доста от старите, но тук вероятно ще получа повече отговори отколкото да ъпвам стара тема.

В момента се колебая между 3 модела, единия от които ще закупя в следващите дни:

1 Спринт Макс - http://www.niko-bikes.com/shop/product. ... ductID=718 , покарах го и изглежда много леко и приятно колело

2 Drag ZX1

3 - Vivelo Sky 2.0 - Тук ме притеснява единствено цената, която е съвсем леко извън бюджета ми, но освен това трябва да му се сменят и фабричните гуми, които са с огромен грайфер и цената отива към 400 лв.

4 Sprint APOLON ECO на цена от 292 лв

Колелото ще се кара главно в парка(Морската градина) основно по асфалт. Моля ако имате и други идеи в този бюджет също ги споделете, имам 1-2 дни до избора.
Извинете още 1 път за новата тема, но както съм споменал и на други места - нищо не разбирам от байкове.
darkfirebg

Рейтинг: 1200

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти