КАКВО ДА БЪДЕ...?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

КАКВО ДА БЪДЕ...?

Мнениеот tarator » Нед Май 06, 2012 7:48 pm

Привет маниаци!
Нов съм в спорта и ще ви помля за малко инфо , тежа 90 кг , ще скитам по планини и полянки , та интересува ме drag f4 дали ще ме издържи , или препоръчайте нещо от този тип , интересуваме най евтиният вариант , който разбирасе няма да се разпадне за месец , ще съм благодарен за някой друг съвет .
tarator

Рейтинг: 1200

Re: КАКВО ДА БЪДЕ...?

Мнениеот Metomixa » Нед Май 06, 2012 8:02 pm

Първо -> viewtopic.php?f=30&t=80672 и второ кажи каква цена си готов да дадеш за нов байк и се ориентирай към някой твърдак,защото ако искаш меко ще трябва да бръкнеш по-надълбоко в джоба....
Аватар
Metomixa

Рейтинг: 1072

Мнениеот tarator » Нед Май 06, 2012 8:17 pm

Приготвил съм 800 лв. , явно меката рамка няма да ме огрее .. какъв "твърдак" би препоръчал, до колкото можах да разбера от изчетеното до сега трябвало да е с дискови спирачки??
tarator

Мнениеот Metomixa » Нед Май 06, 2012 10:24 pm

tarator написа:Приготвил съм 800 лв. , явно меката рамка няма да ме огрее .. какъв "твърдак" би препоръчал, до колкото можах да разбера от изчетеното до сега трябвало да е с дискови спирачки??

Доста относително е това със спирачките може да са дискови,но не какви да е,а добри.Защото има някой V-brake-ове дето работят по-добре от някой дискови спирачките били те механики или хидравлики.Относно твърдака- http://izkystvo.com/product.php?ProductVariantID=739 Този надхвърля парите си според мен.Спирачките за дискови механика,но една от най-добрите на AVID и като цяло окомплековката му е висок клас,така че ти го препоръчвам :agree: :beer:
Аватар
Metomixa

Рейтинг: 1072

Мнениеот microlab » Пон Май 07, 2012 9:45 am

Аз не бих ти препоръчал този HT1.1.. при това с BB5.. а ти каза че си 90 кг просто тия спЕрачки няма да те спират... бб7 е къде къде по-добре.. според мен щом си приготвил 800 лв изчакай за нещо в мтб да ти излезе, но тоя HT1.1 не е подходящ за тебе :) 90 кг и просто после ще даваш пари много за поправка... пък нали не е това целта... целта е да си вземеш едно стабилно колело за прилична сума...и после да не даваш още 800 за поправка на 4-6 месец... успех с намирането :) :beer: :agree:
Bike riding is not only about riding, it has principles, its about everything we live for.
Аватар
microlab

Рейтинг: 1144

Мнениеот tarator » Пон Май 07, 2012 10:10 am

@microlab

Разбирасе че не това е идеята и за това се обръщам към вас , за да препоръчате нещо което ще ми подхожда и ще СПИРА ...
tarator

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти