Водач

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Водач

Мнениеот mopper » Нед Юли 08, 2012 10:18 pm

Здравейте. :wavey: Мисля да си взимам евтин, но що - годе читав водач.
Спрял съм се на водача Mr. Control CH-2GC. ( http://screambikes.eu/bg/vodachi-za-ver ... h-2gc.html )
Та искам хората, който са карали с такъв водач да споделят какво им е мнението за него.
Главно искам да знам здрав ли е и върши ли работа.
С водача ще правя леки спускания.
Благодаря предварително! :)

П.С - Много се чудих в кой раздел да пусна темата и накрая я пуснах тук.
Ако е в грешния раздел, моля да бъде преместена.
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Аватар
mopper

Рейтинг: 1256

Re: Водач

Мнениеот mopper » Чет Юли 12, 2012 11:31 am

up :dontknow:
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Аватар
mopper

Рейтинг: 1256

Мнениеот royalracing » Съб Сеп 08, 2012 10:43 pm

Здравей,
Аз карах с такъв водач,но единствената полза от него е,че опъва веригата и аз си бях сложил горната част от водач Prowheel.
Ако имаш възможност направо си вземи по-качествен водач,ето ти най-евтиния вариант за който се сещам http://screambikes.eu/bg/vodachi-za-ver ... 75-t6.html . Ако финансите ти не го позволяват се оглеждай в пазара на форума по-добре. :beer:
П.П:Проуил-а изисква плоча с най-малък размер 36 зъба,но по мой спомен го карах с 32 или 34 :beer:
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

Мнениеот downhiller_95 » Съб Сеп 08, 2012 11:31 pm

Mr.Control e добър аз карам със такъв определено си заслужава парите от личните ми наблюдения е доста по-добър от boxgide ,защото при boxgide се случва да падне доста мой приятели имаха този проблем докато Mr.Controla e по- здрав и не позволява веригата да падне карам го от 1-2 месеца като съм го пробвал на сопот и не съм имал проблем :beer:
Drag Climber!!!
Аватар
downhiller_95

Рейтинг: 1167

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти