Колело за новия сезон - кога?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Колело за новия сезон - кога?

Мнениеот unsigner » Нед Дек 02, 2012 5:57 pm

Преди няколко години ми откраднаха любимото Онтарио и оттогава съм пешеходец.
Имам доброто намерение от напролет да яхна пак нещо; попрочетох тук и там (главно тук), събрах малко парици и съм готов да купувам. Едва ли ще карам преди да се запролети обаче; така че не бързам.

Имате ли наблюдения какво става с пазара през зимата?
Има ли разпродажби на старите ?
Има ли промоции в началото на сезона, като идват новите модели (гледам говори се за "колекция 2012" и "модел 2013" - значи има някакви годишни обновявания?)
Google намира следи от някаква промоция на Cross, която изглежда е била пролетта на 2012 - ама дали ще има пак?
unsigner

Рейтинг: 1667

Re: Колело за новия сезон - кога?

Мнениеот unsigner » Нед Дек 02, 2012 6:07 pm

Ех, сега случайно намерих доста подобна тема от миналата година, която също започва с открадно Онтарио :(!:
unsigner

Рейтинг: 1667

Re: Колело за новия сезон - кога?

Мнениеот gladey » Нед Дек 02, 2012 11:44 pm

Началото на октомври си взех колело на Cross от фирмения им магазин, то беше стояло доста време в магазина и поради това и сигурно заради новите модели беше доста по-евтино, с около 100лв от другите магазини. А и сега забелязвам, че доста магазини имат много намалени стоки, поради края на сезона и излизането на новите модели. Така, че сега май е най-доброто време да си вземеш от по- старите модели велосипед. Това е от мен, дано съм помогнал с нещо и успех в избора на велосипед! :beer: =)
Аватар
gladey

Рейтинг: 1200

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти