Твърдак до 1000лв, обаче за Австрия

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Твърдак до 1000лв, обаче за Австрия

Мнениеот prozium » Съб Авг 10, 2013 9:14 pm

Здравейте,

това ми е първият пост във форума и направо се мятам на въпроса, който ме интересува :)
Търся си някакво колелце, което да мога да карам в града ( главно вело алеи ) и уикендите по пътечки из австрийските алпи :) Не смятам да карам дърт и в паркове, също така няма и да е особено екстремно каране, но все пак държа на МТБ.
Като вариант си бях харесал Drag Zx4 TE, но драгърските официални и неофициални дистрибутори за Виена се крият усилено, а да си го транспотирам аз не ми се вижда оферта.
Понеже съм доста бос в областта на колелата и частите ми се иска, ако може някой да хвърли поглед на това колелцеCTM Zephyr 1.0 и да ми даде съвет дали си заслужава 900лв :)
Във Виена като поразпитах из разни байкърски специализирани магазини хората само дето не ми се изсмяха на бюджета :D но аз си мисля, че е достатъчен за моите цели.

Ще се радвам на всякакви съвети и помощ.
prozium

Рейтинг: 1200

Re: Твърдак до 1000лв, обаче за Австрия

Мнениеот ЕAngel » Съб Авг 17, 2013 8:52 pm

ЕAngel

Рейтинг: 1380

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти