ИБОР НА ВЕЛОСИПЕД

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

ИБОР НА ВЕЛОСИПЕД

Мнениеот Hardtail_BG » Съб Окт 26, 2013 10:50 am

Здравейте, Дойде време и аз да пусна една тема. Така Аз карам DH/FR и Steet/DJ Та въпроса ми е.. Може ли да ми измислите колело което да става за спускания и скачания и за Steet под стеет имам предвид скоци до метър стълби бъни-та и прочие. Или ако няма такова предложете ми едно за DH/FR. Бюджета е 1300 :) Но да си го зглобя.

За сега ще карам с колелото на едно приятелче doncon pussy steet :)

Да добавя велосипеда мисля да бъде с хидравлики, ротор от пред 203 и голяма вилка от рода на Марзочи 66.. Само да не е Hornet..
Какво мислите за NS Bitch
КЗТ ! КАРАМ-ЗДРАВ-ТВЪРДАК
Аватар
Hardtail_BG

Рейтинг: 1002

Re: ИБОР НА ВЕЛОСИПЕД

Мнениеот Hardtail_BG » Съб Окт 26, 2013 7:28 pm

LoL 60 преглеждания без едно мнение ? :V: :nuts: :xx(:
Аватар
Hardtail_BG

Мнениеот Hardtail_BG » Съб Окт 26, 2013 11:01 pm

Хайде де ! Преди 2 дни се преместих в нов град и старото колело остана при бащами. Знаете нов град, друга обстановка ново училище нови приятели. Та днес се запознах с едно момче на моята възраст. Та неговото колело е 4K с хидравлики по 400 лв. вилка FOX, кормило, чашки и лапа FireEye.Водач Truvativ и други скъпи части. Колелото мисля че е SCOTT VOLTAGE YZ 30, но несъм сигорен. Разменихме си телефоните някой път да караме. Даже направих 1 2 кръгчета с неговото колело вози иделно. Преповъчай ми нещо 1300 е бюджета. Да е твърдак ! :agree:
Аватар
Hardtail_BG

Мнениеот kobso1245 » Нед Окт 27, 2013 12:55 pm

Hardtail_BG написа:Здравейте, Дойде време и аз да пусна една тема. Така Аз карам DH/FR и Steet/DJ Та въпроса ми е.. Може ли да ми измислите колело което да става за спускания и скачания и за Steet под стеет имам предвид скоци до метър стълби бъни-та и прочие. Или ако няма такова предложете ми едно за DH/FR. Бюджета е 1300 :) Но да си го зглобя.

За сега ще карам с колелото на едно приятелче doncon pussy steet :)

Да добавя велосипеда мисля да бъде с хидравлики, ротор от пред 203 и голяма вилка от рода на Марзочи 66.. Само да не е Hornet..
Какво мислите за NS Bitch

Игнорирам убийствения правопис, но тези червените ми направиха впечатление-мислиш си, че някой ще седне да ти прави проект за колело, да ти намери частите, пъй и да ти ги изброи тук, щот те мързи сам да го направиш? :crazy:
Иначе за 1,3к-абсурд да се сглоби нещо прилично(говоря, ако искаш да използваш нови части). Отваряш и почваш да четеш темите из форума, набелязваш си части, седиш и "кампиш" ибей, пинкбайк и пазара в мтб и си сглобяваш колело, което ти ще си ползваш(все пак няма как някой да знае какво ти харесва, какво ще ти е удобно, как ще го караш и т.н).
kobso1245

Рейтинг: 1416

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти