Здравейте , надявам се на малко информация , понеже за мен това е нещо съвсем ново. Преместих се близо до центъра на Варна и реших да огранича движението с колата лятото . А и трябва да се възстановя от операция и колоезденето е препоръчително. Намерих си шосеен велосипед , но е в много лошо състояние. Пежо , мисля че е модел от 89-90 година. Не съм наясно с терминологията и ми е трудно като чета сега. Искам да му върна блясъка на колелото и да го карам като се постопли .
Предната външна и вътрешна гума липсват ,задната е старичка. Предния Декланшор липсва също. Има ръжда, жилата и предпазителите им са за смяна .
Баща ми работи в радиозавод и може да никелира ако искам някой части . То е и за боядисване , но ми се иска да запазя възможно най много оригиналния вид и надписите . А не знам ако го боядисам мога ли да намеря такива стикери.
Отзад са 6 венеца отпред 2 , като големия мисля е 52 зъба . Какъв деклашор трябва да си купя ? Също и какви гуми бихте ми препоръчали. Разполагам с не повече от 200 лева.