unsigner написа:Рамката ти е читава, и щом ти е удобно - опитай за (част от) тия пари просто да го ъпгрейднеш?
kobso1245 написа:Със смяна на колодки само няма ли да се подобри положението?
Иначе и бб5 ще ти върши работа(ако караш само градско и целта ти е да ползваш повече на мокро), но пък са доста финанси. Апарат, диск, преходник, жило, броня... Малко съм бос в материята около ви-брейк-а, ако има някой по-подготвен дали може да се реши проблемът със спирането, нека се изкаже.
А, да, и още нещо-дисковете също си свирят доста(е по-малко е от ви-брейка, ама пак свири).
travel_mate написа:За да сложиш диск, не трябва ли и вилката и главината да смениш?
Следя темата с интерес, защото и аз съм с 921 и за напролет предвиждам подобни ъпгрейди.
btw. Можеш ли да снимаш велосипеда с 28" гуми, че го мисля същото упражнение, но ме убеждваха някъде, че ще го загрозя
travel_mate написа:Мдаа, определено с 29" изглежда по-добре
plamingo написа:И така колеги, решил съм да си сменям велосипеда с по-висок клас. В момента карам Cross Grip 921 и съм доволен много от колелото за цената си. Искам новото да е пак 29 er, амортисьорна вилка(със заключване), с хидравлични дискови спирачки.Ще се кара предимно в градски условия и паркове (hubrid). Бюджет 800-900 лв. Помагайте в избора с предложения.
travel_mate написа:На моя GRIP 921 отпред сложих Deore t610, мисля доста по добре се държи от промакса. Ок. 35лв ми излезе. А напролет мисля да я изместя отзад, а отпред да сменя вилката и да мина на диск. Щом имаш пари за харчене що не помислиш над тоя вариант
travel_mate написа:Точно,при ход като фабричния, не мисля че нещо ще се промени. Виж за черното може да си прав, но май гледах някъде онлайн черни вилки.
plamingo написа: В магазина от където е купено колелото ми предложиха V-Brake Shimano Deore 60 лв- комплект предна +задна с колодките. Как ви се струва?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта