dantass написа:Zx4 мисля.
Vertigo написа:ами зависи колко си висок. С1 са по скосени и следователто размерите им стигат до 16,5" докато ZX са до към 20-22". Като цяло за града ZX може би ще е по-удобна. Цената им в магазините на Драг е еднаква
Vertigo написа:ами зависи колко си висок. С1 са по скосени и следователто размерите им стигат до 16,5" докато ZX са до към 20-22". Като цяло за града ZX може би ще е по-удобна. Цената им в магазините на Драг е еднаква
Stoyanov написа:Vertigo написа:ами зависи колко си висок. С1 са по скосени и следователто размерите им стигат до 16,5" докато ZX са до към 20-22". Като цяло за града ZX може би ще е по-удобна. Цената им в магазините на Драг е еднаква
16.5 при С1 не отговаря ли на 18 - 19 при рамки от типа на ZX4, Apolon etc.? Защото според мен като си представиш къде минава ефективната горна тръба(някой да ме поправи, ако бъркам термините), седалковата се получава тамън М, ако не и L
Stoyanov написа:Какво разбираш под планинско?
MachineZZ написа:Все повече се насочвам към ZX. И да питам каква е разликата между ZX LTD и ZX LTD 2014 ?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта