МТБ велосипеди на Лидер

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

МТБ велосипеди на Лидер

Мнениеот victortrt » Чет Сеп 11, 2014 5:08 pm

Здравейте, с риск да прозвуча тъпо, ме интересува има ли някой във форума, който кара някои от по-новите модели мтб на лидер /третверк/ и какви са му впечатленията от тях.
Причината за моя въпрос е, че попаднах на сайта им и на морето разгледах техен магазин. Впечатленията ми са, че тази фирма предлага прилични шосейни, градски и хибридни велосипеди, даже с твърда вилка /доста леки/, както и евтино фикси със спирачки, има и планински велосипеди, но някак си винаги нещо липсва, за да е щастието на клиента пълно - например спици по групи на иначе хубав хибрид, кофти гуми, хубави скорости, но механични спирачки; хидравлични спирачки, но кофти вилка и т.н. Като цяло ми се стори, че при мтб-тата цената изпреварва качеството напр. модела им Манта 1.2 /с деоре и xcr/ е 989 лева при 889 за тракшъна на крос.
Та ако някой има наблюдения върху производството на тази фирма, да сподели дали си струва човек да се интересува от техните мтб-та.
victortrt

Рейтинг: 1759

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти