Какво мислите за това колело?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Какво мислите за това колело?

Мнениеот GTX654 » Вто Апр 21, 2015 3:07 pm

download.jpg
download.jpg (6.54 KiB) Прегледано 1204 пъти
Здравейте!Нов съм и се затруднявам с избора на продукт.Та така спрял съм се на това колело,надявам се да ме посъветвате дали си заслужава, и ако не да ми препоръчате някое друго. :D
П.П.: Не съм сигурен дали темата е на правилното място,ако не е моля да ме извините!
GTX654

Рейтинг: 1200

Re: Какво мислите за това колело?

Мнениеот dudelgrincen » Вто Апр 21, 2015 3:31 pm

Темата определено не е за тук.

Нито се вижда нещо от снимката, нито си писал цена на въпросното колело. Как очакваш някой да ти каже дали си заслужава?

За да има избор трябва да си посочил поне два варианта или да си описал представите си за колоездене + бюджета си за целта. За дете ли е колелото?
Аватар
dudelgrincen

Рейтинг: 1515

Re: Какво мислите за това колело?

Мнениеот victortrt » Вто Апр 21, 2015 5:26 pm

:offtopic: Явно вече е крайно време да има някаква начална тема във форума в стил "как да си зададем въпросите относно избор на велосипед, за да ни се отговори смислено" :offtopic:
GTX654 смяташ ли, че тук има някой, който по тази снимка ще познае марката и модела на колелото, съответно ще му знае компонентите и цената, на която ти си го видял, за да ти каже дали си струва той.
По-лесно е да дадеш линк към характеристиките и да кажеш за каква цена се продава, защото дали нещо "си струва" зависи от това какво предлага то и колко струва, както и от твоите финансови възможности.
На пръв поглед не си струва, защото е нисък клас "мтб" със вилка, която само изглежда като мека, но едва ли работи, странен челен ъгъл, дълъг заден триъгълник и дълга горна тръба. Като плюс може да сложим ви-брейка, който по ще спира или поне може да се направи да спира от евтини дискови спирачки.
Но тази информация се основава на постнатата от теб снимка и не представлява препоръка за вземане на инвестиционно решение :beer:
victortrt

Рейтинг: 1759

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти