Въпрос за MTB Bullet 26" Atomic 21V

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпрос за MTB Bullet 26" Atomic 21V

Мнениеот emillio » Чет Ное 05, 2015 9:26 am

Здравейте,
От много години не съм карал велосипед. Преди време буквлно съм израсъл на колело...

Ситуацията в момента е доста различна, гледам обявите в "Опа Леле Харно" и подобните, поради финикийски причини...

Харесах едно MTB "Bullet 26" Atomic 21V
http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B ... atomic-21v

Това което бай гугъл намери за него - e че ги правят в Гърция, нямам идея добри ли са? (На италианско, фрнско и т.н. бих се доверил лесно :) ) Видях още, че са се продавали от време на време в практикер и метро макар и други модели (което ме кара още повече да се съмянвам)
Ако някой се е качвал на такова моля да сподели впечатления.

Целта е да се кара по софийските улици основно и подножието на Витоша и Стара планина равнинни пътеки от време на време :) т.е. в зоните на извън екстремни условия.
Като параметри съм 185/88 см/кг.
emillio

Рейтинг: 1200

Re: Въпрос за MTB Bullet 26" Atomic 21V

Мнениеот victortrt » Пет Ное 06, 2015 2:09 pm

Понеже едва ли някой друг ще ти отговори, имай предвид, че това колело не е подходящо нито за теб като параметри, нито за описаните от теб начини на ползването му.
Ако търсиш нещо под 300 лева за каране в града, ти трябва друг тип колело пак на старо, най-добре типично градско с 28 цолови капли.
С лесни и не много скъпи модификации ще го пригодиш според предпочитанията си.
victortrt

Рейтинг: 1759

Re: Въпрос за MTB Bullet 26" Atomic 21V

Мнениеот emillio » Пон Ное 09, 2015 5:55 pm

Благодаря за отговора :agree:
Мисля че наистина това е правилното, набелязах 3 такива велосипеда и вече ставам собственик на Един retro Sity Bike Montagner 26". Доста резерви имах по снимките, но на живо се оказа с хубави компоненти, лека рамка и невероятен ход. Сега го подготвям и вече му се радвам :roll2: Сравнен с на колежката "Sity" драгомирчето ми се струва 2-3 пъти повече колело. :D
emillio

Рейтинг: 1200

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти