nature написа:Голямо бързане, грабене на каквото излезе в наличност, защото промоцията в Байк център я даваха до края на Юни, сега гледам я променили до края на Юли
Alexi написа:велосипеда ти няма нито една част от висок клас ( освен задния ХТ дерайльор ,щото всеки начинаещ първо и само него гледа ) колко да струва .. какви 5500 те гонят ,с вилка рекон ,деоре монтаж ,спирачки мт500 ( целия ти монтаж е 700 лв чисто нов ) ,вилка и шок са ти по 250-300 лв ,себестойността на частите няма да е много над 2000 лв всичко ,ти си дал 3600.. теглото е 14.5 без педалите ,не знам защо го споменаваш и него .. да ,цените в момента са абсурдни и от това се възползват всички производители ,не виждам защо ние потребителите трябва да сме доволни ..
nature написа:Мале и на колела за 3600 намирате косури, къде се бутам и азИначе аз също смятам, че за нови колела, Байк център предлагат най-ниските цени у нас през летния сезон, с такива впечатления останах откакто търся. Разгледайте примерно цените на Трековете, за начален клас колела ти искат 2 - 2.5 бона, всичко заради марката.
zmei написа:...Реално по-добро съотношение цена/качество от Cube в момента няма.
nature написа:Той постъпково вдига левъла на моделите според мен, не може от твърдак изведнъж да скочиш на мекица за 10 бона с всички екстри, трябва да се опариш дет се вика, да понатрупаш опит и с мекиците, да разбереш какво още ти трябва или дали ти трябва нещо повече, пък след време ако искаш си купи и самолет
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта