https://www.bikecenter.bg/aksesoari/ste ... ditel=cube
И в допълнение, ако решите, дайте и някакъв съвет за заключващо устройство като за новобранец като мен

nature написа:Чудя се още нещо, имам обикновена амортисьорна вилка - RockShox Judy Silver TK Coil, но понеже съм начинаещ с колелта, мисля след време да ъпгрейдна към въздушна. Интересно ми е голяма ли е разликата от амортисьорна до въздушна или пак зависи от какъв клас е вилката, предполагам смяна и т н, пак ще струва някакви пари, тъй като аз сам едва ли ще мога, а и не знам дали само вилката се сменя
nature написа: И също така още ме е страх да не го надраскам или ожуля постоянно ми се привиждат прашинки като драскотини, търкам и се успокоявам, за други обаче не става номера
nature написа:... За въздушната вилка ми стана интересно, нямам просто наблюдение, но сигурно с въздушна карането е много по-гладко.
nature написа:Не ги разбирам тия вилки, но май не са за начинаещи, трябва да си я настройваш, изпопваш, припопваш, ако стане нещо и се изпусне въздуха като си на път, кофти. Мисля, че въздушната вилка създава повече главоболия и не ми изглежда надеждна.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта